Ruben López cau en l’exercici de barra i ha d’abandonar el Mundial

L’esport pot ser molt cruel. El passat dilluns el ripolletenc Ruben López començava la seva participació en el programa complet del Mundial de gimnàstica a Montreal (Canadà) amb bones expectatives després d’haver fet una molt acurada preparació. Obria la competició a la barra, un dels seus millors aparells. Però una errada li va fer caure després de colpejar amb la cara a la barra. Després del cop i la caiguda no va poder continuar la competició i va haver de tancar la seva participació al Mundial. Ell mateix mostrava la seva impotència per no haver pogut demostrar el seu bon estat de forma.
.

.

Fotografies de la Real Federación Española de Gimnasia
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies