Una desena de participants a la caminada amb animals per la Setmana de la Mobilitat

Per tal de tancar el programa d’actes de la setmana de la mobilitat, l’associació Animales Ripollet va celebrar una caminada el passat dissabte 30 de setembre al matí. L’entitat va reunir gairebé una desena de participants amb les seves mascotes, que es van trobar al recinte firal, on l’associació també havia muntat un estand amb diferents objectes a la venda. Després d’una estona de compartir experiències i veure les mascotes, els participants van anar marxant per diferents carrers del municipi, fent tot un recorregut fins arribar al Parc del Riu Ripoll.
.

 

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies