Un Scape Room, visites guiades i tallers a les Jornades de Patrimoni

El Centre d’Interpretació del Patrimoni (CIP) Molí d’en Rata se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni aquest cap de setmana. Enguany l’equipament iniciarà el programa amb una novetat. Aquest dissabte 7 d’octubre se celebrarà un Scape Room a les instal·lacions del CIP. A partir de les 17h l’entitat Descargolats Teatre organitzarà fins a quatre sessions d’una activitat on hi podran participar els infants a partir dels 8 anys i a la qual s’ha de fer inscripció prèvia, ja que compta amb places limitades.
Les jornades continuaran l’endemà amb una jornada de portes obertes i amb la visita guiada a les diferents exposicions que allotja actualment el centre d’interpretació.  També hi haurà dos tallers familiars que giren entorn les mateixes exposicions, un sobre la fabricació d’un collaret prehistòric i un altre sobre cases i maquetes.
.
Programa Jornades de Patrimoni
.
DISSABTE 7 D’OCTUBRE
17h Scape Room al CIP Molí d’en Rata amb Descargolats Teatre. Places limitades, imprescindible fer inscripció prèvia a molidenrata@ripollet.cat
.
DIUMENGE 8 D’OCTUBRE
De 10.30 a 14h Portes obertes del CIP i Molí d’en Rata
11h Visita guiada a l’exposició ‘Coincidències insòlites: el collaret viatger’ i taller familiar de fabricació d’un collaret prehistòric
11.30h Visita guiada al Molí d’en Rata
12.30h Visita guiada a l’exposició ‘Maquetistes de Ripollet. Una mirada al món de les reproduccions en miniatura’, amb la participació dels autors i taller familiar sobre cases i maquetes al llarg del temps
.

FE D’ERRATES: A l’edició en paper les dates de celebració de les activitats estan equivocades. Les correctes són les d’aquesta notícia. Lamentem les molèsties que pugui provocar. 
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies