El PSC, PP i Cs conviden a participar a concentracions aquest cap de setmana

El PSC de Ripollet s’afegeix a la concentració convocada per aquest dissabte 7 d’octubre a les 12h davant l’Ajuntament. Sota el lema ‘Parlem?’ i amb la consigna que no es portin banderes i que es vagi vestit de blanc, color que simbolitza la pau, la trobada vol ser un clam al diàleg polític.
Per la seva banda les seccions locals de Ciutadans i el PP també han mostrat a les xarxes socials el seu suport a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana a Barcelona diumenge a les 12h a la Plaça Urquinaona sota el lema ‘Prou! Recuperem el seny’.

La fotografia mostra una pancarta penjada a Madrid i que pertany a la campanya ‘Parlem?’
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies