Gran èxit de l’Scape Room del CIP a les Jornades Europees de Patrimoni

El Centre d’Interpretació del Patrimoni (CIP) Molí d’en Rata va celebrar el passat cap de setmana una nova edició de les Jornades Europees del Patrimoni. Enguany la novetat més important va ser l’Scape Room que es va organitzar juntament amb el grup de Descargolats Teatre el dissabte a la tarda. Aquest format d’activitat, que és tot un èxit arreu, va comptar amb una molt bona resposta, omplint els quatre grups que es van oferir. Els participants van haver de buscar pistes i resoldre misteris relacionats amb el patrimoni local a les instal·lacions del CIP i del Molí d’en Rata.
L’endemà, diumenge 8, es va fer una jornada de portes obertes i visites guiades a les exposicions que hi ha actualment al CIP: “Coincidències insòlites. El collaret viatger” i “Maquetistes de Ripollet”. En aquesta segona visita hi van participar els autors de les maquetes exposades.
.

.
Fotografies cedides pel CIP Molí d’en Rata
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies