El ple es compromet a començar al 2018 un pla d’accessibilitat universal

Tots els partits amb representació al ple municipal van donar suport a l’adhesió de l’Ajuntament a la campanya d’accessibilitat real 2017 i van agafar el compromís d’incloure al pressupost del proper any una partida per crear i executar un Pla d’Accessibilitat Universal, és a dir, condicionar els entorns, processos i serveis per tal que siguin comprensibles, utilitzables i practicables per tothom en condicions de seguretat i  comoditat en la forma més autònoma possible. Un pla que inclou adaptació de voreres i rampes però que va molt més enllà perquè supera els problemes de mobilitat físics i suposa fomentar el disseny per a tothom. Entre les intervencions al ple va destacar la del regidor de mobilitat, Fran Sànchez, qui va proposar crear una Taula per la Diversitat Funcional i la regidora del PSC, Maria Lladó, que va agrair a l’AFIS la moció, “torna a ser la societat qui ens anima a treballar”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies