El FS Ripollet femení cau en el debut a la lliga per 1 a 2 davant Les Corts

El Futbol Sala Ripollet Femení va estrenar la temporada amb una derrota per la mínima contra Les Corts UBAE (1-2). Les noies de Sergio Oruj van veure com les barcelonines capgiraven el resultat en el primer partit que jugaven aquesta temporada. El primer a casa de l’Hospitalet Bellsport es va ajornar.
Va costar veure el primer gol ja que va arribar quasi bé a la mitja hora de joc, al minut 27. Clara Pedrals va avançar les locals però Les Corts va trigar només dos minuts en retornar l’empat al marcador. Ja al segon temps  les visitants van remuntar amb un gol al 39’.
Homenatge a Sergio Oruj a la presentació oficial
El passat dia 12 durant la presentació dels equips del FS Ripollet, el club va retre un homenatge a Sergio Oruj, que l’any passat va penjar les botes per ser entrenador del primer equip. L’entitat va omplir la pista de joc del pavelló Joan Creus amb tots els equips que té en competició aquesta temporada.
.

.
Fotografies cedides per Laura de la Varga (FS Ripollet)

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies