Les jotes posen ritme a la cloenda dels actes de celebració de El Pilar

Després de sis dies d’actes i celebració el propi 12 d’octubre les jotes i les flors van ser les protagonistes de la jornada. La festa va començar de bon matí a l’entorn de la seu del Centre Aragonès. Després s’hi van celebrar els actes religiosos, la processó i la missa, i també la tradicional ofrena floral a la verge. Per la tarda es va tancar el programa en el tradicional espectacle de jotes al Teatre Auditori. Enguany hi va actuar el grup d’Osca ‘Estirpe de Aragonia’ qui va oferir una gran exhibició de ball folklòric al teatre però també al matí, en el carrer durant la processó.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies