Primer triomf per a les noies del Tenis Taula i derrota per als nois

El Club Tenis Taula Ripollet, malgrat ser un club petit, segueix una temporada més a Divisió d’Honor. Tan el Femení com el Masculí hauran de lluitar per la permanència entre equips d’arreu del territori espanyol.
Aquest passat cap de setmana ha quedat un regust agredolç al club. Els dos equips van jugar com a local  i van aconseguir dos resultats molt diferents. El CTT Autoescola Tatchepol Ripollet va aconseguir una bona victòria contra l’Oroso Ríos Sangiao (4-2). En canvi el CTT Óptiques Llull Ripollet va perdre contra un Fundación Cajasol Hispalis molt superior (1-5) i sumen la tercera derrota en quatre jornades.
Victòria per sortir del descens 
El diumenge al matí arribaven procedents de Galícia les noies de l’Oroso. Les gallegues portaven una victòria mentre que les ripolletenques no havien sumat aquesta temporada. Lidia Rico va perdre el primer cara a cara contra Daria Kuskova (1-3) però Mireia Peretó (3-1) i Aina Mogas (3-0) van remuntar el partit. Peretó veuria com Kuskova empatava una altra vegada (0-3). Però un cara a cara ajustat entre Rico i Cristina Fernández (3-2) i el duel entre Mogas i Olaya Cea (3-0) van assegurar la victòria local.
Derrota contra el lider
Dissabte al matí els nois del Ripollet van rebre al lider de la categoria. L’ Hispalis arribava imbatut mentre que els ripolletencs encara no havien sumat i ràpidament es faria notar la superioritat andalusa. Albert Vilardell es va veure superat per Juan Pablo Lamadrid (1-3). En el següent duel per ben poc se li va escapar el punt a Albert Kenji Matsuoka (2-3). Raúl Porta tampoc tindria sort contra Atonio Chaves (1-3). En el següent cara a cara Matsuoka va guanyar el primer punt local contra Lamadrid (3-2) però primer Vilardell (0-3) i després Porta (1-3) van ser incapaços de vèncer als andalusos que van certificar la victòria.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies