Amics del Teatre representa en dues funcions ‘El Club dels Poetes Morts’

Els grups d’adults i juvenil d’Amics del Teatre han treballat conjuntament en el projecte “El Club dels Poetes Morts”, una adaptació de la novel·la de Nancy H. Kleinbaum que va ser portada al cinema l’any 1989 per Peter Weir. Un projecte que va arribar al seu punt culminant el passat cap de setmana, amb la seva representació al Teatre Auditori del Mercat Vell. Van ser dues sessions  que van gaudir d’un gran èxit d’assistència i que van comptar amb la participació de 25 actors i actrius sota la direcció de Laia Vilardell. La peça busca ser una crítica a l’educació tradicional a través de les vivències dels alumnes de l’acadèmia Welton.
Amics del Teatre, a més, porta als escenaris una vegada més la seva aclamada adaptació de l’obra “Alícia al País de les Meravelles”. Serà el dissabte 4 de novembre a les 18h al Teatre Auditori del Mercat Vell, amb entrades a 10 euros, 5 per als menors de 18 anys.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies