Es liciten les obres per traslladar Justícia social a la 1a planta de l’Ibis

El govern local va iniciar el passat dilluns la licitació d’una de les inversions més importants que ha dut a terme fins ara. Es tracta de l’adequació de la primera planta de l’edifici de l’hotel Ibis com a oficines municipals que té un pressupost de licitació de 500.000 euros. La intenció del govern es traslladar allà el departament de Justícia Social, que ara està a les dependències del carrer Salut, agrupant així oficines municipals a l’entorn del parc del Riu Ripoll. Per fer-ho possible cal dur a terme una obra d’adequació a la primera planta de l’edifici de l’hotel Ibis, que ja és de propietat municipal, perquè mai ha estat un espai amb ús. El projecte inclou la construcció de lavabos, dotar tota la planta de l’equipament d’instal·lacions i mobiliari necessari i la distribució interior per fer-hi un gran vestíbul, una àmplia zona de treball, un zona d’atenció individualitzada, dues sales de reunions, un despatx, un menjador i un arxiu, entre d’altres. En el projecte que ara es licita també s’afegeixen altres actuacions a la planta primera de l’edifici del carrer Salut.
El termini de recepció d’ofertes es tanca el 20 de novembre i s’espera que les obres es puguin fer a partir del febrer de l’any vinent i estiguin acabades a finals de juny. Una data que permetria començar el nou curs polític amb el trasllat fet.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies