El Futbol Sala segueix imbatut com a local després de guanyar a l’Arrahona

El Futbol Sala Ripollet es fa fort a casa i manté el liderat del Grup 1 de Tercera Nacional. Aquesta jornada el rival que va marxar amb la derrota del Pavelló Joan Creus va ser el Grup Arrahona (5-3). Així els homes de Sergio Oruj segueixen imbatuts a casa i només han cedit una derrota en tota la temporada.
El passat dissabte els ripolletencs van sortir més forts al camp i es van avançar al marcador. Al minut 7 l’exjugador del Barça B, Daniel Portillo, va obrir la llauna. Un minut després de celebrar el primer gol local el pavelló celebrava el segon gràcies al gol en pròpia que es van marcar els sabadellencs. Fins a la segona part no es va tornar a veure un gol. En aquest moment va començar un estira i arronsa en el marcador. En el 29’ l’Arrahona va retallar distàncies però dos minuts després Portillo va tornar a marcar. Cinc més tard els visitants van tornar a retallar però dos gols de David Capel van certificar el triomf local.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies