La Nit Jove del CE l’Estel torna dissabte amb molta música i dansa

El Centre d’Esplai l’Estel torna aquest dissabte 11 de novembre amb la seva activitat juvenil per excel·lència, la Nit Jove. Després de celebrar l’any passat el 10è aniversari de l’activitat, l’entitat torna amb algunes novetats. Enguany, l’activitat es traslladarà a la Plaça del Molí i tan sols serà una nit.
Com en els darrers anys, la Nit Jove s’iniciarà a les 17.30h amb una competició de breakdance, una activitat que ha tingut molt bona acollida. Després, serà el torn d’Epidemic Dance Show, que oferirà algunes coreografies.
I abans dels concerts, una sessió de karaoke per anar escalfant motors. Els concerts seran a partir de les 22h i en aquesta onzena edició hi actuaran la banda vallesana d’ska i reggae Xiroi, així com també els locals El Ventilador. També hi haurà sessió de punxadiscos amb Skalivada PD’s i The Mediaplayers i també els clàssics concursos que prepara l’entitat per a la Nit Jove.
.

1 Comment on La Nit Jove del CE l’Estel torna dissabte amb molta música i dansa

  1. Gracias por joder la noche al pueblo // 12 novembre 2017 at 4:09 // Respon

    Gracias al ayuntamiento por poner un concierto en pleno centro del pueblo y dejar a la gente sin poder dormir. Ponerle una estatua al listo que ha tenido esta gran idea…

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies