L’equip masculí de CB Ripollet venç a un rival directe i ja lidera en solitari

Guanyar és el verb més utilitzat a can Barneda. El Club Bàsquet Ripollet Tapas Maverick va tornar a vèncer un altre matx i ja en suma vuit de vuit. Però la victòria d’aquest passat diumenge té un regust especial, els ripolletencs es van imposar al Lluïsos de Gràcia, l’altre líder (65-51). Els barcelonins havien cedit una derrota i aquesta jornada es van endur la segona del Barneda.
El partit va ser un màster avançat de bones defenses. Els locals s’estaven acostumant a firmar marcadors de NBA però en aquest matx es van topar amb una bona defensa. Els barcelonins pressionaven molt bé la sortida de la pilota i jugaven al límit del reglament. Sobretot al primer quart que van tallar bé els atacs locals  (13-21). Però a partir del segon quart el Ripollet va retallar distàncies al marcador. Al descans van marxar tres punts per sota (34-37), al final del tercer quart el tancaven quatre per davant (46-41) i la bona actuació col·lectiva en atac va certificar la victòria.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies