El Bàsquet Ripollet es mostra imparable, ja ha guanyat deu de deu

El CB Ripollet Tapas Maverick està en plena forma. Nova victòria amb una demostració de superioritat en atac. El Barberà B no va poder tòrcer als ripolletencs que van firmar un altre marcador d’alçada. Amb deu partits jugats i tots ells guanyats es consolida en el liderat de Primera Catalana.
En el tram inicial del duel els homes de David Igualada van començar dominant signant un parcial de 12 a 4. Els barberencs no podien fer front al bon joc d’equip que proposaven els locals i van marxar al segon quart amb una diferència de tretze punts (23-10). En aquest temps els visitants van afinar la punteria i al Ripollet li va costar més defensar els atacs rivals (46-36). Després del descans els ripolletencs van tornar a prémer l’accelerador i uns grans minuts de Lluís Santana de cara a cistella van servir per firmar un parcial de 9 a 0. Tot i això el segon equip del Barberà va intentar donar guerra en el tercer quart però ja era tard per intentar la remuntada (74-54).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies