El Gran Recapte tindrà voluntaris a una dotzena de supermercats locals

El Banc d’Aliments celebra el divendres dia 1 i el dissabte dia 2 el Gran Recapte. Al nostre municipi  hi haurà més de 110 voluntaris que estaran distribuïts pels supermercats de les cadenes Dia, Consum, Bon Àrea, Bon Preu, Caprabo, Sorli Discau, Lidl i Mercadona. Una dotzena d’establiments, “gairebé tots els que hi ha”, comenta Daniel Reguero, el coordinador local del Banc dels Aliments. Malgrat els dubtes inicials finalment hi ha un bon nombre de voluntaris. Reguero explicava aquest dimarts que ja hi havia 113 confirmats però apuntava “que encara queda algun lloc per cobrir”. Satisfet amb la resposta dels ripolletencs per sumar-se a la recollida com a voluntaris, espera que “la jornada de recollida i les donacions vagin com a mínim igual de bé”. L’any passat el Banc d’Aliments va recollir al nostre municipi 18.900 quilos d’aliments durant la jornada especial del Gran Recapte.
.    

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies