El Gran Recapte recull 14.280 quilos d’aliments als 11 punts de Ripollet

La jornada especial de recollida del Banc d’Aliments celebrada els passat divendres i dissabte ha sumat una donació total de 14.280 quilos d’aliments al nostre municipi. Es tracta d’una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat però que manté la línia solidària dels últims anys. Des del Banc d’Aliments donen avui les “gràcies a totes les persones que hi han participat i les qui han fet que això sigui possible”. De fet, enguany si que s’ha registrat un augment en el nombre de voluntaris, ja que van ser més de 125 les persones que van fer possible el Gran Recapte als 11 punts de recollida que hi havia las supermercats de Ripollet.
Els aliments recollits a tota Catalunya es reparteixen entre les més de 235.000 persones beneficiàries. Segons les primeres dades a tot el país s’han recollit 4.300 tones d’aliments.
Al nostre municipi l’objectiu del Gran Recapte és poder donar 24 quilos d’aliments a cadascuna de les persones ateses al Rebost de Càritas. En total són beneficiàries del recapte unes 190 famílies del municipi entre Càritas i Centro Reto. Com ha passat els últims anys, si amb la quantitat d’aliments recollits a Ripollet no hi ha prou per atendre les necessitats de les famílies del municipi s’utilitzaran aliments recollits a d’altres poblacions.
.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies