El CDR convoca una concentració a les 20h per la llibertat dels presos polítics

Els consellers de la Generalitat Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull i Carles Mundó dormiran avui 4 de desembre fora de la pressó després que l’ANC hagi pagat amb diners de la caixa de solidaritat 100.000 euros de fiança per cadascun. En canvi el Tribunal Suprem, que és qui ha permès aquest alliberament, ha decidit mantenir en presó provisional al vicepresident Oriol Junqueras, el conseller Joaquim Forn i els líders socials Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Els membres del govern ja porten més d’un mes a la presó i els Jordis des del 17 d’octubre. Davant aquesta situació el Comité en Defensa de la República (CDR) ha convocat una concentració a les 20h a la Plaça Pere Quart per demanar el seu alliberament. La convocatòria serà simultània arreu de Catalunya.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies