Mor als 63 anys Julian Cabeza, president de La Macarena i entrenador del Club de Boxa

Mala notícia per l’esport, la cultura i l’associacionisme local. Ha mort als 63 anys Julian Cabeza, president de la Peña Flamenca La Macarena i entrenador del Club de Boxa de Ripollet. Cabeza, nascut a Almadén de Plata a Andalusia, es va iniciar a la boxa al 1972 al Club Boxeo Marampiño de Montcada i Reixac. Dos anys després es va proclamar campió de Catalunya amateur del pes gall i subcampió d’Espanya. Al 1977 va guanyar el Campionat d’Espanya. Va penjar els guants al 1979. Va fer d’entrenador al Bunkai i des de 1990 al Club de Boxa de Ripollet, on ha estat el gran impulsor d’aquest esport al nostre municipi. També ha fet d’entrenador de la selecció catalana. Des de fa tres anys exercia com a president de la Peña Flamenca La Macarena, entitat a la qual pertanyia des de fa més de trenta anys.
Descansi en pau.
.
Entrevista publicada el 5 de setembre de 2015 com a president de la Peña Flamenca La Macarena

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies