ERC proposa moure la parada de bus del pavelló per millorar l’accès

Vint mesos després de l’aprovació inicial està previst que al ple de desembre s’aprovi definitivament el Pla de Mobilitat. Des d’ERC han estat molt crítics amb “la lentitud del govern” però es mostren satisfets perquè finalment el pla inclou “molts temes aportats per ERC”. Des d’Esquerra veuen en el procés del pla de mobilitat un paral·lelisme amb la seva relació amb el govern, “sempre hem estat disposats a treballar i ens hem trobat en molts aspectes però s’han desaprofitat oportunitats de canvi real”, va explicar el president d’ERC, Jordi Soldevila, en roda de premsa. Una de les últimes aportacions de la formació, recollida pel govern, és la petició de moure uns metres més amunt la parada de bus de davant del pavelló Joan Creus. “Amb el canvi, el bus podrà aturar-se paral·lel a la vorera i serà més accessible per persones grans i veïns amb mobilitat reduïda”, va explicar la regidora Lurdes Serra. La mesura vol evitar que l’autobús es trobi amb vehicles aparcats que li obliguen a aturar-se en diagonal. Així que es canviarà la parada pels llocs d’aparcament que hi ha més amunt a la mateixa vorera. D’aquesta manera també es facilitarà la sortida del bus cap a la rotonda.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies