Tarda plàcida pel Bàsquet que tanca l’any com a líder invicte de Primera liderat

Aquest Club Bàsquet Ripollet Tapas Maverick cada cop està més a prop de Copa Catalana. A tres partits per arribar a l’equador de la temporada els homes de David Igualada estan en un estat de forma pletòric i es mantenen imbatibles. L’arribada de Roger Vilanova i Albert Ortega ha acabat d’arrodonir un grup que té un gran potencial i té el repte de l’ascens al seu abast. Aquesta jornada van sumar la dotzena victòria consecutiva contra La Salle Manresa que no va donar molta guerra (86-43).
En el primer quart el ripolletencs  van haver de picar pedra per dominar el marcador però amb facilitat van acabar els primers deu minuts per davant en el marcador. Al segon quart         el ripolletencs van decidir el partit amb un recital tant ofensiu com defensiu (27-4). Amb un parcial de 17-0 van enfonsar totes les possibilitats dels manresans per guanyar el partit.
A la represa els ripolletencs van baixar la pistonada i les forces es van equiparar una mica. Els visitants es van reactivar en atac però no suficient per guanyar el quart (15-13).  A l’últim quart cap sorpresa. Amb tot el peix venut els ripolletencs van tornar a guanyar el quart (21-11) i van tancar el marcador amb el doble de punts que el rival.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies