Aspadi guanya set medalles en el campionat de Catalunya de tenis taula

Els esportistes d’Aspadi han tornat a aconseguir un botí ampli a un campionat de Catalunya. En aquest cas ha estat al català de tenis taula, celebrat el passat 17 de desembre a les Borges Blanques. El grup de l’entitat va sumar set medalles. Van guanyar l’or Santiago Alonso, Yurena Giménez, Francisco Muñoz i Gemma Tiana. Cal destacar que la ripolletenca Gemma Tiana porta cinc anys consecutius proclamant-se campiona de Catalunya. A més Alex Muñoz va quedar subcampió i Andrés Solís i Andreu Segura, en el 4t lloc. La delegació va tornar a demostrar la bona feina que fan a Aspadi en el treball de les diferents modalitats esportives. Una dedicació que els fa ser un referent cada cop que es celebra un campionat esportiu.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies