Ruben López s’opera l’espatlla dreta i estarà entre cinc i sis mesos de baixa

El gimnasta local Ruben López va ser operat a Madrid de l’espatlla dreta. El ripolletenc patia una lesió de SLAP, una ruptura del labrum anterior i una ruptura parcial del supraespinós. Durant la intervenció li han fet un reanclatge i una reinserció i es preveu que estigui de baixa entre cinc i sis mesos. Després d’un 2017 amb Mundial i un bon resultat a la Copa del Món, ara el ripolletenc haurà de concentrar-se en la rehabilitació.
.
Fotografia publicada pel propi Rubén López a instagram
.
.   

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies