Els Reis Mags de l’Orient ja estan preparats per una nova cavalcada màgica

La matinada del 5 al 6 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient visitaran les llars per deixar-hi regals i il·lusions. Una visita anual esperada sobretot pels més petits que ja s’ha començat a viure aquests dies previs. L’entitat Ripollet Costums i Tradicions, que és qui organitza la cavalcada del dia 5, va convidar a Melcior, Gaspar i Baltasar amb els seus patges reials a visitar Ripollet. Van ser-hi el passat diumenge 31 de desembre a la Plaça Pere Quart i també el dimarts 2 al barri del Pont Vell. Els infants van poder entregar la carta a Ses Majestats i llegir què han demanat per aquest any. L’entitat també va voler aprofitar aquestes dates per tirar endavant la campanya “cors solidaris” per tal de recollir aliments com arròs, pasta, llegums o conserves per donar-los a Càrites Ripollet. Així, a les recollides de cartes l’entitat va muntar una carpa on van anar recollint els aliments entregats per les famílies que van col·laborar amb la iniciativa.
Qui també ha organitzat recollida de cartes aquests dies han estat les associacions de veïns de Sant Andreu i Can Vargas, que van convidar el carter reial durant els dies 3 i 4 de gener. L’AMPA de l’escola Enric Tatché, abans que els infants agafessin vacances de Nadal, va organitzar una trobada amb els Patges Reials al pati de la mateixa escola. I com que enguany se celebra el 40è aniversari de l’escola, els patges van arribar en un carruatge amb cavalls per recollir les cartes dels més petits.
El plat fort i el moment més esperat per petits i grans tornarà a ser la cavalcada d’aquest divendres 5 de gener. Com és habitual, els tres reis arribaran al barri del Pont Vell sobre les 17.30h i se’ls donarà la benvinguda a la carretera de l’Estació. Des d’allà, la comitiva reial anirà fins al parc del Riu Ripoll, al costat de l’Ajuntament, on Ses Majestats recolliran les claus de totes les cases de mans de l’Alcalde. Està previst que la cavalcada s’iniciï a les 18.30h al carrer Balmes. Melcior, Gaspar i Baltasar i els seus acompanyants  pujaran a les seves espectaculars carrosses per recórrer els carrers de Ripollet. Com sempre, les carrosses baixaran pels carrers Balmes, Sant Jaume i València per després pujar per les rambles Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons i acabar a l’avinguda Maria Torras. Ses Majestats tornaran a comptar amb la col·laboració del gimnàs Diver-fit, que s’encarregarà de posar la nota de música i dansa a la cavalcada amb les seves màgiques coreografies. Al llarg de tot el recorregut, els Reis Mags repartiran quilos i quilos de caramels que, una vegada més, seran sense gluten per a que els infants que tenen celiaquia en puguin menjar sense cap problema.
Un cop acabada la cavalcada, Melcior, Gaspar i Baltasar es posaran en marxa per repartir durant tota la matinada els regals i desitjos d’infants i adults. Sens dubte, una de les nits més envoltades de màgia i il·lusió.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies