Acció Fotogràfica inaugura la mostra del primer memorial Ramon Lorenzo

La mostra que ha inaugurat recentment Acció Fotogràfica és la més important i emotiva que ha organitzat l’entitat des de que es va fundar. Així ho va assegurar el seu president, Joan Serrano, i així ho van demostrar també la trentena de persones que es van acostar a la inauguració. Una exposició dedicada a l’ex-soci d’Acció Fotogràfica, Ramon Lorenzo, que va morir fa pocs mesos. Així doncs, l’exposició compta amb una cinquantena de fotografies, vint de les quals són obra de Lorenzo i la resta dels socis que han participat al memorial. Les fotografies són majoritàriament de natura, que tal i com va explicar Serrano, és el que més li agradava fotografiar a Lorenzo, però també hi ha peces de creació fotogràfica. La inauguració va comptar amb l’assistència de la família de Ramon Lorenzo, que es va mostrar emocionada i agraïda amb l’exposició.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies