FS Ripollet femení venç per la mínima i té opcions de ser líder

Important remuntada per al femení del Futbol Sala Ripollet. Les ripolletenques van veure com l’Escola Futbol Base Jordi Torras Sant Vicenç les remuntava però no es van acovardir i van acabar guanyant el matx (4-3). Amb aquesta victòria segueixen sense despenjar-se del liderat de Divisió d’Honor. Amb un partit menys marxen terceres empatades amb el Caldes i a un punt de l’Estel Vallseca.
Les ripolletenques van encarregar-se de desnivellar primer el marcador. Sara Hernández va obrir la llauna al minut 5. Però l’avantatge va desaparèixer en menys d’un minut. Al 10’  un desafortunat gol en pròpia de la local Carlota Molhoek i les visitants van voltejar el marcador amb la seva segona diana de la tarda.  Al 16’ Hernández va tornar a aparèixer  per fer l’empat però va durar poc. Un minut després l’EFS Jordi Torras es va tornar a posar per davant (2-3).
Però la segona part va ser ripolletenca. Les roig-i-negres van estar més encertades de cara a porteria. Al 26’ Rocío Maria Serrano va aconseguir l’empat i set minuts després Zaida González va culminar la remuntada.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies