La Societat Coral El Vallès omple l’església amb el seu concert d’hivern solidari

L’església de Sant Esteve va acollir dissabte passat, 20 de gener, a la tarda el tradicional concert d’hivern organitzat per la Societat Coral El Vallès. La Coral Tradicional i les Veus del Vallès van poder actuar en un entorn especial i amb la sonoritat característica de l’espai.
Sota la direcció de Jordi Giménez, ambdues corals van interpretar set cançons cadascuna. El repertori va comptar amb cançons tradicionals catalanes com “El desembre congelat” així com també d’altres països com Finlàndia, Perú, Itàlia o França. També van interpretar clàssics, cançons de cant gregorià i algun gospel.
Des de la coral no van demanar cap pagament per l’entrada al concert però si que van demanar donatius d’aliments no peribles que els assistents a l’acte van dipositar a unes capses a l’entrada en benefici de Càrites Ripollet.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies