Roger Mestres: “Volia un heroi real que s’ocupés dels problemes del món”

Dimarts a la Biblioteca Roger Castro, que signa amb el seu segon cognom Roger Mestre, va presentar la seva primera novel·la: ‘La transcendència de tres llàgrimes’. Com ell mateix va explicar en la xerrada amb la directora de la Biblioteca, Elisabet Vàzquez, sempre havia volgut escriure un llibre “sobre un heroi real que s’ocupés dels problemes del món”. Així que va crear a Jerome Nin, el protagonista de la novel·la, un jove llicenciat en historia i economia que a través de la hipnosi adquireix una gran habilitat, “el poder d’influir en la mentalitat dels altres”. La novel·la combina així la fantasia i la ciència ficció amb la realitat ja que “està ambientat en el món real”. A través de la història d’en Jerome en Roger tracta temes d’actualitat i problemes del món actual. La presentació de l’obra va ser el primer acte del Ripolletres aquest any 2018.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies