Cremen set contenidors, tres cotxes i una palmera en només dues nits

Diumenge van aparèixer cremats set contenidors d’escombraries a diversos carrers del municipi. Es tracta d’una acció vandàlica poc habitual amb aquesta gran afectació. Cal tenir en compte que en tot l’any 2016 es van malmetre al municipi sis contenidors i en tot l’any passat deu. En una sola nit d’aquest 2018 ja en portem set. A més del perill que suposa la crema dels contenidors, ja que l’incendi pot afectar a façanes i vehicles aparcats també cal tenir present que un contenidor nou com els que hi ha al nostre poble té un preu superior als 1.500 euros. La mateixa nit que els contenidors també es va cremar una palmera al carrer Tarragona i només dos dies després, la nit del passat dilluns, també es va cremar un cotxe al carrer Verge de Montserrat. L’incendi va provocar danys també a altres dos vehicles que hi havia al costat. Es desconeix si els diferents fets tenen relació.
.

.
La fotografia del contenidor s’ha extret del Facebook del regidor Santos Gómez
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies