Durant el 2017 la Biblioteca ha rebut 87.347 visites i ha fet 45.301 préstecs

En aquests moments més de 13.443 veïns tenen el carnet de la biblioteca. Aquesta xifra suposa el 35% de la població. Durant l’any 2017 s’han fet el carnet 691 usuaris nous, la majoria infants. Creixen els carnets i les visites. Durant l’any passat la biblioteca ha rebut 8.000 visitants més arribant a les 87.347, és a dir unes 350 cada dia. Creix també els usuaris dels serveis relacionats amb l’accés a les noves tecnologies i els assistents a les activitats. En 2017 es van fer 106 activitats amb 3.180 assistents mentre que l’any anterior eren 77 activitats i 1.872 assistents. Durant aquest any 2018, l’Any del Llibre, l’equipament té previst augment el nombre d’activitats organitzades. El que no creix són els préstecs, s’han registrat menys que en 2016. Durant el 2017 es van realitzar 45.301 préstecs, sobretot novel·les i llibres infantils. Tot plegat unes xifres que mostren que la Biblioteca és un equipament cultural que va més enllà del fons documental.
.
El més prestat del 2017
.
LLIBRES
Ofrenda a la tormenta, D. Redondo
Un Seductor sin corazón, L. Kleypas
La Cocinera, de Coia Valls
.
PEL·LÍCULES
La Modista
It follows
Snowpiercer
.
LLIBRE INFANTIL
Vella escola, de Jeff Kinney
Xunguis vs. Monstruos
Els Calçotets de l’ós blanc
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies