Clàudia Martínez, 4a al campionat de Catalunya de cros sub23 a Caldes de Malavella

El passat cap de setmana es van celebrar a Caldes de Malavella els campionats de Catalunya de Cros sub23 i veterà. En la categoria promesa l’atleta local Clàudia Martínez, que està combinant la temporada de pista coberta i la de cros amb grans resultats a totes dues, es va quedar a punt d’accedir al podi i es va haver conformar amb la 4a posició. En les categories de veterans Lourdes Rubio va ser 7a en W45. I en la mateixa prova, a la cursa sènior que no era campionat català, l’atleta del RUA David Fasienda va finalitzar en 5a posició. El proper diumenge a Mollerussa es celebrarà el campionat de Catalunya a la resta de categories, des de benjamí fins a la categoria absoluta.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies