El CIP Molí d’en Rata incorpora tres medalles a l’exposició d’Andreu Solà

El Centre d’Interpretació del Patrimoni (CIP) Molí d’en Rata ha incorporat noves peces a l’exposició “Andreu Solà. Un ripolletenc a la Catalunya Modernista”. Es tracta de tres medalles que va obtenir el pintor per algunes obres seves que van ser premiades i que ara la família d’Andreu Solà ha donat a l’equipament local. Tal i com ha explicat Elena Vilalta, responsable del CIP Molí d’en Rata, la família del pintor també ha donat una paleta amb la que treballava  Solà i que esperen poder integrar dins l’exposició juntament amb noves peces. “Volem seguir posant en valor l’obra d’Andreu Solà i ampliar les peces que tenim”, explica Vilalta.
L’exposició compta amb diversos quadres, documents, fotografies i dibuixos d’Andreu Solà i es pot visitar  dimarts i dimecres (9.30 a 13h i 16 a 20h), dijous (16 a 20h) i l’últim diumenge de mes (11 a 14h).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies