Torna el cicle de cinema musical nord-americà a les Nits de Música

Aquest divendres 9 de febrer el Nits de Música reprèn les sessions dedicades a la història del cinema musical nord-americà. Un cicle que està repassant en sessions gratuïtes les millors pel·lícules musicals d’any en any. La sessió d’aquesta setmana serà la número 37 i inclourà pel·lícules dels anys 1964 a 1966 com ara ‘Mary Poppins’, ‘Sonrisas y làgrimas’ o ‘En busca del amor’, entre d’altres. La sessió començarà a les 20h al Centre Cultural i com la resta del cicle anirà a càrrec de la crítica de cinema de la Revista de Ripollet, Joana Raja, i Lluís López.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies