Cap de setmana de Carnaval amb festa infantil, comparses i ball jove

El Cabraboc ja corona el balcó de la ràdio i això només vol dir una cosa: és la setmana de Carnaval. Tot i que ja s’han començat a celebrar algunes activitats, el plat fort arriba aquest cap de setmana. Els més petits, després de les comparses a les escoles aquest divendres, podran gaudir d’una festa dedicada al públic infantil. Serà a partir de les 17.30h, enguany amb canvi d’ubicació, ja que l’escenari se situarà a la Plaça del Molí. Allà primer hi actuarà el grup d’animació infantil Ambauka i després hi haurà una sessió de DJ i animadors per al públic familiar.
La festa grossa serà dissabte, 10 de febrer. La novetat més important d’aquesta edició és que la rua serà en sentit invers, és a dir, a les 17h la plantada de comparses es farà a la rambla dels Pinetons. Mitja hora més tard està previst que les comparses comencin a desfilar per les rambles Pinetons, Sant Esteve, Sant Jordi i carrer Sarrià de Ter per acabar amb una festa al parc Primer de Maig. La tendència de participació va a l’alça i pel Carnaval d’enguany hi ha inscrites 18 comparses que agrupen en total uns 1.500 participants.
Ja a la nit la festa es traslladarà al Pavelló Joan Creus. A partir de les 23.30h hi haurà el Carnaval Jove amb ball de nit i concurs de disfresses individuals (inscripcions a taquilla abans de la 1h). Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un progenitor/a o tutor/a i els majors hauran de portar el DNI.
El programa d’actes de Carnaval es completa amb l’exposició que hi ha al Centre Cultural fins el 28 de febrer, on Acció Fotogràfica i Afocer ofereixen un recull d’imatges de festes anteriors. El dimarts 13 hi haurà ball de Carnaval al Casal d’Avis i l’endemà, dimecres, es farà al despenjada del Cabraboc i la sardinada al parc del Rizal.
.
Afocer convoca un concurs
L’Agrupació Foto-Cine Ripollet-Cerdanyola (Afocer) convoca el 1r Concurs Instagram per Carnaval. Les fotografies hauran de fer-se durant la rua de comparses i penjar-se a Instagram. Els requisits per admetre les fotografies a concurs seran tenir un perfil públic, etiquetar-les amb els hashtags #GiremLaRua i #rua18afocer, esmentar a @afocer i ser seguidors d’aquest compte. Les imatges participants s’hauran de penjar a la xarxa social abans de les 24h del 13 de febrer i el veredicte serà el diumenge 18 a les 11h al Centre Cultural. Hi haurà un únic premi, un cap de setmana per a dues persones, que s’entregarà el mateix 18.
.
DIVENDRES 9 DE FEBRER
Cercavila a les escoles
Parades guarnides al Mercat Municipal
17.30h Espectacle infantil amb el grup Ambauka, a la Plaça del Molí
18.45h Festa familiar amb DJ i animadors, a la Plaça del Molí
.
DISSABTE 10 DE FEBRER
17h Plantada de comparses a la Rambla dels Pinetons
17.30h Rua de Carnaval amb la participació dels Diables de Ripollet i l’Escola de Música de la SCV
Recorregut: Rambles dels Pinetons (inici), Sant Esteve, Sant Jordi, carrer Sarrià de Ter i parc Primer de Maig (final)
20h Final de festa al parc Primer de Maig
23.30h Carnaval Jove al Pavelló d’Esports Joan Creus. Ball de nit i concurs de disfresses individuals.
Majors de 16 anys, entrada amb DNI. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del seu progenitor/a o tutor/a.
.
DIMARTS 13 DE FEBRER
17h Ball de Carnaval al Casal d’Avis
.
DIMECRES 14 DE FEBRER
18.30h Despenjada del Cabraboc i tabalada amb els Diables al balcó de la ràdio
20h Sardinada popular al Parc Rizal, amb l’Associació Gastronòmica El Setrill
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies