Joan Serrano deixa la presidència d’Acció Fotogràfica a Joan Gorchs

El fotògraf ripolletenc Joan Serrano va ser un dels fundadors de l’entitat de fotografia Acció Fotogràfica Ripollet l’any 2009. Després de 9 anys de ser-ne el president, Serrano ha decidit deixar la presidència. “L’entitat està passant per un moment molt dolç”, explica el fotògraf, “surto en un bon moment, ja que l’entitat té ara una bona projecció i un bon palmarès”. La presidència de l’entitat passarà a mans de Joan Gorchs, també soci de l’entitat. “És bo fer una renovació, un canvi d’aires i que hi hagi noves cares”, explica Serrano. La resta de la junta quedarà pràcticament igual i el canvi s’aprovarà en assemblea de socis aquest diumenge 11 de febrer. Joan Serrano explica que “descansar anirà bé” però que això no vol dir que es desvinculi de l’entitat, ja que segons el fotògraf, continuarà fent diverses tasques.
Una bona mostra del moment que està passant l’entitat és la nova exposició que s’ha inaugurat al CIP Molí d’en Rata. Allà s’hi poden veure exposades les fotografies resultants de la segona gimcana fotogràfica “Ripollet, un passeig en el temps”, en el qual els fotògrafs van fer un exercici de fotografiar alguns espais de Ripollet.
.
Nou lliurament de premis 
Acció va celebrar durant la festa de Sant Antoni Abad el segon Rally Fotogràfic. Ja emès el veredicte, l’entitat entregarà els premis als guanyadors aquest dissabte 10 de febrer a les 12h a la sala d’actes del Centre Cultural. Posteriorment, hi haurà un refrigeri per tal de compartit una estona amb els assistents.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies