L’equip benjamí femení del RUA es proclama campió català de cros sub10

Grans resultats del RUA al campionat de Catalunya de Cros celebrat el passat diumenge a Mollerussa. La delegació ripolletenca va tornar amb dues medalles, cinc llocs entre els deu millors i un 5è lloc per equips. I tot el botí acumulat per atletes femenines. En l’aspecte individual cal destacar a Maria Giménez (3a) i Irene Gómez (6a) en categoria sub8; a Laura Torres (7a) en sub16 i a Estela Alberola (4a) en sub10. Precisament Estela va liderar l’equip sub10 que es va proclamar campió de Catalunya. Van participar de l’èxit Júlia Naharro (10a), Maria Martínez (22a), Laura Naharro (49a) i Lucia Sánchez (69a). També l’equip sub18 (format per Mireia Valdivia, Gina Guardado, Alba Calderon i Karen Canals) va fer un gran paper classificant-se en 5a posició, resultat que les situa com el primer equip reserva per poder participar al campionat d’Espanya de Cros.
.
Clàudia Martínez a Salamanca
Dissabte al campionat d’Espanya sub23 en pista coberta la Clàudia Martínez va córrer les semifinals dels 800m finalitzant en la 6a posició la cursa amb un temps de 2:24.84.
.  

Fotografia de Ripollet UA
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies