El Partit Popular critica que s’hagi suspès el servei del Defensor del Ciutadà

De la mateixa manera que ho fa el propi Defensor del Ciutadà en la seva carta de renúncia el PP també considera que els 18 mesos que Joan Ramon Costa ha estat “en funcions” han estat temps suficient per canviar el reglament i nomenar un successor al càrrec. El regidor del PP, Víctor Diéguez, afirma que el govern està gestionant malament el relleu i ara “no hi ha servei” perquè feta efectiva la renúncia encara s’està “perdent el temps amb la modificació del reglament”.
La critica per la suspensió del servei de Defensor al Ciutadà va ser un dels tractats pel PP en una roda de premsa de valoració de la seva oficina d’atenció als veïns. També van explicar, entre d’altres qüestions, que van preguntar però no han rebut resposta oficial sobre el cost i el per què es van instal·lar llaços grocs a la façana del Teatre Auditori durant el Nadal i van criticar també com s’ha reparat l’escala del carrer Cot.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies