Nou triomf del CB Ripollet (93 a 73) i debut de jugadors del filial

El Club Bàsquet Ripollet Tapas Maverick va a ritme de campió. Aquesta última jornada va allargar la seva ratxa d’imbatibilitat i ja suma 17 partits guanyats de 17 partits disputats. L’última víctima del bon estat de forma ripolletenc va ser el Pansalud Els Monjos BC. Els visitants van anar a remolc en els tres primers quarts tot i que en l’últim van maquillar el resultat (93-73). L’altre bona notícia va ser el debut de tres jugadors del filial. Eric Voltà, Omar Bajja i Xavier Manzano van ajudar a l’equip a firmar el triomf.
En els primers minuts els ripolletencs començarien per darrera en el marcador. Al minut 3 firmaven un parcial negatiu de 8 a 4. Però aviat es van posar per feina i van remuntar el resultat. A partir d’aquí no tornarien a anar per darrera en el marcador i acabarien el primer quart amb 12 punts per sobre (24-12). Al segon quart van començar a pressionar a camp contrari i això permetia més contraatacs que ajudarien a obrir bretxa en el marcador (58-23). A partir de la represa es veuria un partit diferent. Els Monjos van pujar la intensitat. En el tercer quart van retallar molt poc les distàncies (75-42) però en el quart van poder maquillar una mica el marcador.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies