La trobada veïnal del Pla Local LGTBI reuneix una trentena de persones

Una part important del procés d’elaboració del Pla Local LGTBI era la trobada ciutadana celebrada el passat dimecres dia 7 al Centre Cultural. L’assistència va sorprendre tant a la regidoria com a la Fundació Surt, encarregada de fer el pla. S’hi van aplegar una trentena de persones “amb moltes ganes de col·laborar i amb aportacions molt positives”, explica el regidor de polítiques LGTBI, Fran Sànchez. També destaca que va ser molt enriquidor perquè va ser una participació molt diversa, “intergeneracional, amb gent molt jove i gent gran i on hi havia persones trans, homosexuals, lesbianes i també heterosexuals, un aspecte molt positiu per tal de treballar en un pla de ciutat”. Després d’una xerrada inicial de la tècnica de la Fundació Surt els assistents es van organitzar en grups per tal de treballar i fer aportacions a l’elaboració del pla local. L’objectiu del pla, una iniciativa pionera, és és conèixer la realitat de les persones LGTBI i establir les accions a fer.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies