Més de la meitat de les persones que estan a l’atur no cobren cap prestació

La taxa de cobertura es quedava a Ripollet al mes de desembre en el 49,2%, per sota de la mitjana comarcal. La xifra es manté molt baixa des de finals del 2015 i contrasta amb el 80% que hi havia al 2009. L’atur de llarga durada i la precarietat laboral han fet canviar molt la situació provocant que ja siguin més els aturats que no cobren res que els que si perceben alguna prestació. A sobre entre els que reben una prestació ja només un de cada dos cobra una prestació de nivell contributiu, és a dir, cobra el que tradicionalment es coneix com l’atur. La resta reben prestacions de caràcter assistencial. En acabar el 2017 a Ripollet 544 persones rebien una prestació assistencial de 426 euros, altres 98 cobraven la renda activa d’inserció i 12 eren beneficiaris d’algun programa d’activació d’ocupació.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies