El quartet del CPA Ripollet es classifica per al Campionat d’Espanya

Els últims anys el CPA Ripollet ha acumulat èxits amb el seu equip de xou petit, participant en campionats de Catalunya, d’Espanya i d’Europa. Enguany aquest conjunt s’ha pres un descans però algunes de les seves components (Gemma López, Judit Reche, Júlia Plasència, Cristina Bastor i Anna Arrieta) han decidit seguir competint com a quartet. Ja en les primeres cites han assolit bons resultats. A finals de gener van aconseguir la medalla de bronze al campionat de Barcelona i ja al febrer van ocupar la sisena posició al campionat de Catalunya. Aquesta posició les classifica pel proper campionat d’Espanya, que es celebrarà a Alcoi a finals de març. El nou espectacle del grup, entrenat per Sara Millan i Llorenç Àlvarez, porta per nom Apocalipsi.
A més d’aquests resultats col·lectius el passat 3 de febrer la patinadora cadet Clàudia Aguado va obrir la temporada guanyant al campionat de Barcelona de Figures Obligatòries.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies