El govern presentarà al ple de febrer la modificació d’una ordenança i un preu públic

Aquest dijous 22 de febrer es celebra a partir de les 19.30h la sessió ordinària del ple municipal. Entre els temes que es debatran destaca la proposta del govern per tal de modificar l’ordenança “Prestació de serveis esportius” i el preu públic dels “Serveis culturals i de lleure del Patronat Municipal de Cultura”. Aquestes modificacions arriben només dos mesos després que el govern no volgués modificar les ordenances fiscals al desembre, quan és habitual fer-ho.
El ple de febrer també ha de permetre aprovar definitivament el nou reglament del Defensor del Ciutadà.
En l’apartat de mocions es presentaran set de diferents. Ciutadans presenta una per rebutjar l’augment de les tarifes de transport pública. El PSC i ERC coincideixen en les temàtiques. Ambdós presentaran dues mocions cadascú sobre les pensions i el Dia Internacional de les Dones. També Decidim presenta una altra moció per adherir-se a la vaga feminista del 8 de març. I finalment Decidim, el PSC i ERC presenten una moció per demanar que es reforci la línia de bus E4, el directe a Barcelona.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies