Unanimitat política per demanar millores a la línia de bus Exprés E4

“És una qüestió prioritària”, “aquesta línia és fonamental”, “és pertinent i urgent” que hi hagi una millora, són alguns dels arguments que es van escoltar per part de tots els grups al ple de febrer durant el debat de la moció per reclamar millores a la línia de bus E4. Com vam explicar a la Revista de Ripollet la setmana passada l’E4 va augmentar durant el 2017 en 26.800 usuaris més. En l’exposició de la moció el regidor de mobilitat va explicar que la massificació en aquesta línia provoca que cada dia en arribar el bus a la Plaça Font (especialment entre les 6.20 i les 9h) els conductors ja no poden deixar pujar més gent perquè van plens. Aquesta situació provoca malestar entre els usuaris i també “estrès i recriminacions” cap als conductors que a vegades “deixen entrar passatgers sobrepassant l’aforament, cosa que denigra la qualitat del servei”. Davant aquesta situació, des de la regidoria de Transports i Mobilitat s’estava negociant amb la Generalitat la possibilitat d’afegir un vehicle més a la línia. D’aquesta manera s’avançaria la primera expedició a les 6.30h i s’augmentaria la freqüència de pas de 10 a 8 minuts fins les 9h, de 15 a 12 de 9 a 18h i novament cada 8 minuts de 18 a 20h. Però la Generalitat va rebutjar la proposta argumentant “manca de pressupost”. Amb la moció aprovada al ple per unanimitat es busca tenir més força per pressionat al Departament. Segons va explicar l’alcalde, JM Osuna, “els darrers dies hem tingut converses amb el Departament i sembla que estan més propers a les nostres peticions, gràcies també per les queixes dels veïns”.
..
Es reclama també la congelació de les tarifes del transport
En una altra moció, presentada per Ciutadans, el ple demana que es congelin les tarifes del transport. Aquest 2018 els preus dels títols de transport han pujat arribant a que la T10 de dues zones tingui un preu de 20,10€. La moció va ser aprovada pels vots de Ciutadans, Decidim, PSC i la regidora no adscrita Mònica Laborda. La resta de partits es van abstenir. Durant el debat va tornar a aparèixer el desig que aviat Ripollet pugui ser considerada zona 1, fet que també permetria estalviar en el preu dels bitllets.
.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies