L’equip masculí del CTT Ripollet pateix la sisena derrota seguida

La salvació de Divisió d’Honor cada cop està més cara. La jornada passada l’Òptica Llull Club Tenis Taula Ripollet estava a dos punts de la zona de descens però amb la derrota contra el Quadis Club Natació Mataró (2-4) s’hi acosta perillosament. Aquesta relliscada serveix per augmentar encara més la ratxa negativa. Ja són sis jornades consecutives  que el Ripollet es queda sense puntuar.
Albert Kenji Matsuoka va ser encarregat d’obrir el partit. El palista local no va poder fer-se amb el punt (1-3). El seu company, Albert Vilardell, tampoc va poder arrencar res del segon cara a cara. Vilardell va fer-se amb el primer joc i tot i que va lluitar de valent el seu contrincant es va endur el punt. Raúl Porta es va encarregar de donar-li vida al partit. Va guanyar en quatre jocs el seu duel. Però Vilardell no va poder empatar el partit en el següent cara a cara (1-3). Encara hi havia possibilitats d’empatar el duel, Matsuoka havia de guanyar el seu punt i ho va fer en quatre jocs. Tot passava per les mans de Porta però els punts se’ls van endur els mataronins. Aquest cap de setmana els ripolletencs podran trencar la mala ratxa a casa del Borges.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies