El ball swing arriba amb força al carrer en la primera ballada popular

Malgrat les previsions de pluja pel passat diumenge 4 de març, aquesta vegada sí que es va poder celebrar la primera Jam de Swing al carrer. La convocatòria, de la mà del Col·lectiu Popular l’Aresta i de l’Escola de Dansa Odette, va ser tot un èxit. Prop d’una vintena de parelles es van llançar a la pista de la Plaça Pere Quart per moure el cos a cop de swing. Sandra Fuentes i Marc Heymann, professors de swing, van oferir alhora una classe oberta per a que els assistents s’animessin a ballar sense parar.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies