Una errada al final del partit deixa al CF Ripollet sense punts (1 a 2)

Un gol a l’últim minut del Parets va deixar al Municipal bocabadat (1-2). L’esport pot ser molt cruel i el Club de Futbol Ripollet ho va viure en la seva pell aquest passat cap de setmana. Quan més a prop estaven els ripolletencs de fer-se amb la victòria una jugada a l’últim minut del Parets va fer que s’endugués la victòria del Municipal (1-2). El paretans van demostrar perquè marxen segons a Segona. El Parets va sortir millor parat de la primera part. Al minut 36 els visitants van aconseguir avançar-se en el marcador. A partir de la represa el partit es va endurir progressivament. Al minut 62 Ismail Kabouri va veure la segona groga i va deixar en inferioritat numèrica al Ripollet però només serien quatre minuts. Un dels rivals també va veure la segona groga i aquí va començar el domini local. La possessió era ripolletenca però les ocasions no acabaven de ser clares. Gràcies a l’estratègia van poder empatar el matx. Al 74 Cadmo Buenache va fer bona una jugada assajada de córner. Els locals es van bolcar en busca de la remuntada però una jugada aïllada del Parets va deixar mut al Municipal. Una pilota en llarg es va convertir en una centrada que el porter local es va empassar i el davanter rival va marcar a plaer.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies