El Bàsquet Ripollet s’aficiona a la victòria i suma una més, la 21a, per 92 a 75

Ningú posa fre a la ratxa victoriosa del Club Bàsquet Ripollet Tapas Maverick. Els ripolletencs ja sumen 21 victòries en 21 jornades. Cada cop fan més gran el rècord de triomfs de Primera Catalana. A falta de nou jornades per acabar la temporada sembla poc factible que no acabin en primera posició. Aquesta jornada el Sant Cugat vermell va intentar buscar-li les pessigolles al líder però a partir del tercer quart el partit es va tenyir del color blau dels locals (92-75) en un Francesc Barneda que espera frisós la promoció d’ascens per pujar a Copa.
Els primers instants del partit van estar molt igualats. Al minut 6 el marcador mostrava un 8 a 8. Però a partir d’aquest minut els ripolletencs van anar per feina i van començar a distanciar-se tancant el primer quart sis punts per sobre (18-12). En el segon, cap dels dos equips va poder desfer la diferència amb la que havien tancat el primer temps (32-26). Va ser a partir de la represa que els homes de David Igualada van començar a dominar el matx. En sis minuts van firmar un parcial de 18 a 6 a favor. Si el tercer quart va servir per assegurar el triomf (65-51) l’últim es va convertir en un tràmit.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies