El Tenis Taula Femení està en llocs de descens a manca de tres partits

A falta de tres jornades el Club Tenis Taula Ripollet Autoescola Tatchepol comença a fer números per mantenir-se en Divisió d’Ho­nor. Les joves palistes van caure la jornada passada en la zona de descens i tenen tres partits per revertir la situació. El problema és que no depenen de si mateixes doncs estan a dos punts del Cassà. Per aconseguir la gesta hauran de desfer-se de les males sensacions d’aquesta última jornada en la que van perdre contra el Visit Pontevedra sense aconseguir cap punt a favor.
El primer cara a cara va servir de preludi del que seria el partit. Mireia Peretó va perdre en tres jocs sense quasi bé no poder fer res (0-3). El següent duel va estar més igualat. Aina Mogas va poder plantar cara a la seva rival però el quart punt va decidir el cara a cara (1-3). Mateix guió per a Lidia Rico en el seu duel (1-3). Si hi havia alguna esperança passava per guanyar el quart duel i va ser el més tens de tot el partit. Peretó va començar amb bon peu guanyant els dos primers jocs però la palista rival va remuntar el duel (2-3). Rico, primer, i Mogas, després, van repetir resultat en els seus respectius duels (0-3).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies