El Futbol Sala Femení goleja (8 a 0) i lidera la classificació en solitari

Victòria molt plàcida que retorna el liderat al Futbol Sala Ripollet Femení. Les ripolletenques es van mostrar molt superiors al Sabadell B, el penúltim classificat de Divisió d’Honor (8-0). Amb aquesta golejada i l’ensopegada de l’Estel Vallseca contra l’EFS Jordi Torras (2-3) tornen a liderar la classificació.
Des del primer minut va quedar palesa la superioritat local. Les ripolletenques gaudien amb la pilota als peus mentre que les sabadellenques quasi bé eren incapaces de fer tres passades seguides. Sara Hernández va ser l’encarregada d’obrir la llauna. Al minut quatre va enviar la pilota al fons de les xarxes amb un xut impossible de parar per la portera rival. Quatre minuts després seria Rocío Serrano amb un xut ras qui també va enviar la pilota a les xarxes. Les sabadellenques es defensaven com podien i van arribar vives al segon temps.
Però a partir de la represa va començar el correctiu de gols. Hernández va tornar a marcar al minut 23. Carlota Molhoek va fer el quart gol local. Zaida González es va sumar al festival de gols amb dues dianes quasi bé consecutives, al 33 i al 35. Molhoek i Serrano tornarien a marcar i van tancar així la golejada. El proper cap de setmana no hi ha competició. Les ripolletenques tornaran a la lliga el diumenge 25 a la pista del Penya Esplugues, cinquè classificat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies