Sopar i xerrada de dones per reivindicar a l’autora Maria Aurèlia Campmany

El grup de Dones Feministes de Ripollet va celebrar una nova trobada de dones, i ja és la tercera, per sopar i xerrar. Prop d’una cinquantena de dones de diferents edats i sectors culturals, socials i polítics de Ripollet van reunir-se al Centre Cultural. Iolanda Bethencourt, una de les impulsores de la trobada, va reivindicar “la igualtat com a dret humà fonamental” i va explicar que tot i que s’ha avançat, “encara queda molt camí per recórrer”. Enguany la trobada va voltar entorn l’escriptora Maria Aurèlia Capmany. Rosa Maria Dumenjó va explicar que amb aquesta trobada li volien retre homenatge pel centenari del seu naixement. “Va ser la primera feminista contemporània, que va trencar gairebé tots els motlles possibles per trencar”. Durant el sopar també es va aprofitar per presentar el col·lectiu feminista Belladona, un grup mixt de joves que s’ha format recentment per crear un “espai on les dones ens puguem sentir còmodes i reivindicar la igualtat de gènere”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies